T: +31 88 44 03 000

E: info@eenorm.nl

Streaming

WIJ LEVEREN EEN TOTAAL OPLOSSING

Previous
Next

DOELTREFFEND STREAMEN!

Meer dan ooit is een (live) stream essentieel geworden. Belangrijk om te blijven communiceren met uw klanten, trainen van personeel, product presentaties of uw event digitaal. Eenorm heeft een jarenlange ervaring met deze audiovisuele oplossing. Het gebruik van internet is een service die wij al jaren toepassen. Aangevuld met LED-wall, audio en licht maken wij uw event tot een groot succes! Op locatie of in onze eigen studio’s kunnen we een op maat gemaakte oplossing aanbieden die perfect aansluit bij uw wensen.

DIRECT CONTACT
+31 88 44 03 000

Waarom een livestream van eenorm...

LIVESTREAM

Één of zes camera’s: een volwaardige registratie is wat je van ons krijgt. Livestreamen is onze specialiteit. En dit alles Corona proof

GELUID

Wij hechten veel waarde aan geluidskwaliteit. Wij brengen onze eigen engineer en regiewagen mee voor een gedetailleerde livemix voor de livestream.

WEBINAR

Bereik uw klanten of werknemers efficiënt door een live webinar met interactieve chat mogelijkheid. Inzetbaar vanuit uw kantoor of in onze eigen studio’s.

TECHNIEK

Bij 90% van onze projecten verzorgen wij de volledige techniek. (LED wall, geluid, licht, podium: alles uit eigen huis. Ook zonder livestream mogelijk.

REGISTRATIE

Een meercamera opname kent voor ons geen geheimen. Productioneel hetzelfde als live, achteraf een volwaardige montage.

REGIE WAGEN

Met onze volledig uitgeruste regie wagen kunnen wij overal in het land uw livestream, webinar of live registratie verzorgen.

Dit kunnen wij ook voor jou doen!

CONTACT

Pasteurstraat 6
2811 DX Reeuwijk
Nederland

+31 88 44 03 000